duminică, 19 iunie 2011

Un weekend frumos



 Am iesit in weekend la fish si a fost cam asa: sambata la clean, vreme frumoasa, o ruptura, a plecat cu un Meps 00 si nici nu am apucat sa vad cat de mare a fost doar am simtit, iar dupa cativa cleni prinsi am incercat sa scot un clean mai frumos pe mal fara minciog, rezultatul se vede mai sus. Dupa ce mi s-a rupt batul am si plecat spre casa ca am fost fara masina si am avut doar un singur bat de pescuit. Duminica la pastrav:  temperatura perfecta, fara gratare, fara manele (in zona unde am fost eu) , pastravi si ceva clenuti prinsi la nimfe si uscate, dar nu am pescuit decat vreo 2 ore. Nu stiu ce am avut dar nu am fost in apele mele in acest sfarsit de saptamana, sa vedem saptamana viitoare ce va fi.

Ultimul pe ziua de sambata


Aici batul inca era intreg....

Omida prietena cu urzica....

Fragi

Un ou de rata... cred

La clean


Aparatul de fotografiat l-am tinut in zona gatului pentru poza, asa ca sa va imaginati vegetatie, iar apa este undeva in fata. 

Indigenul

Indigenul

luni, 6 iunie 2011

Atentie CAPUSE

Un prieten ce a fost sambata la pescuit a adus acasa 9 capuse pe el. Mare atentie nu este de gluma, eu anul acesta am adus doua acasa si amandoua ca si cele de anul trecut erau in zona bazinului. Nu este de joaca cu aceste 'bestii' iar un prieten mi-a recomandat o zgarda de caine anti capuse ( in buzunar nu la gat ) sau ceva card anti capuse ( il gasiti pe net ). Le cautati dupa o zi de pescuit in zona bazinului, in spatele genunchilor si sub brat.

sâmbătă, 4 iunie 2011

Operatiunea 'jungla'

 Astazi am fost la pescuit pe Somes: caldura mare, apa murdara, pesti 'maricei' (peste 30 cm) si vegetatie cat cuprinde. Am fost in zona Fundatura si asa vegetatie la noi rar am mai vazut, in unele zone trecea bine peste capul meu. Presiunea maxima toata ziua, zapusala mare, gropane multe in vegetatie... a fost un mic dezastru. La ora 15 deja eram acasa, sunt microbuze ce pleaca de la Profi din Marasti din 30 in 30 minute dus intors Cluj-Gherla. Prea curand nu mai merg in zona aceasta deoarece este o jungla adevarata iar accesul la apa este destul de greu si vreau si sa evit anumite accidente.....fiind zona de vanatoare destul de frecventata.