duminică, 21 august 2011

Luna de amiaza


Unul dintre multi



 Au fost inca cel putin cinci cleni si mai mari decat acesta intr-o singura zona. Din pacate dupa ce l-am prins pe 'mister' nu am mai avut noroc si m-am multumit cu ceva clenuti si ceva lipanei pentru 3 ore de pescuit.

La nivelul capului....



 Poza este facuta cu aparatul la nivelul capului meu. Niste brusturi cat casa ce am gasit aici, am scos cutitul si asa am gasit apa care era undeva in stanga de tot a imaginii.

La nivelul pieptului...


Indigen aborigen


Gura casca



 A ramas cu gura cascata cand i-am spus ca-i dau drumul inapoi in apa...

Dimineata de august


Multe si gustoase

 

Am facut o pauza de vreo 10 minute sa 'gust' cateva  mure coapte, care au fost pe masura asteptarilor.

duminică, 7 august 2011

'O bere Ursus nefiltrata va rog'



 Astazi am fost la o bere nefiltrata la fosta fabrica de bere Ursus. Berea a fost excelenta si rece, asa ca daca aveti un pic de timp liber si sunteti amatori de bere buna.... stiti locatia.

sâmbătă, 6 august 2011

Ori suntem pescari ori nu mai suntem............ :)

Am iesit sambata la pescuit si a fost o partida de nota  ZECE. Au fost prezenti: domnii indigeni in numar foarte mare si cativa lipani iar vremea racoroasa si apa rece nu au impiedicat pestii sa fie foarte activi chiar de la primele ore ale diminetii. Doar doi pescari pe tot raul asa ca eu si Traian (zis si 'Toto') i-am zapacit azi pe micuti.....Astept urmatoarea iesire sa vedem daca tot asa frumoasa va fi. Nu prea am avut timp de poze dar cateva le gasiti mai jos.

Pastrav indigen 'aborigen'

Da Da Da Reloaded

Da Da Da......

Catre locul faptei

Dimineata de august